Poul Brasch - Art for future

Gå til indhold

Hoved menu

Poul Brasch

Kunstnere > P-Å
 
 

Poul Brasch


 

Udstillinger:


Bedstevenner
Olie på lærred
62x62

Valbys sidste legesyge ræv
Olie på lærred
80x80

 

Den sjælefulde trappe
Olie på lærred
60x60

Efterår
Olie på lærred
60x60

Hvad jeg drømte da jeg var ung
Olie på lærred

 

I Valby er jeg født...
-en udstilling af Poul Brasch

Den 4. juni 2016 kl. 14-16 er der fernisering i Galleri Art for future, Vigerslevvej 142, Valby. Poul Brasch fanger beskueren med sine spændende figurative fortællende billeder. Ofte skildrer han menneskets sindstilstand på godt og ondt.
Kunstneren er til stede. Alle er velkomne og vi byder på et lille glas.Selv siger Poul Brasch: ”Min malerstil kan bedst betegnes som: Figurativ, narrativ med et stænk ekspressionisme. Gennem årene har min stil udviklet sig og jeg arbejder fortsat på, at stilen raffineres og historien når nye højder.”


Poul Brasch er uddannet tegner og grafiker og har arbejdet med dette som kreativ reklamemand og journalistisk grafiker på et dagblad.
Man er ikke i tvivl om at Poul Brasch kan sit håndværk. Det gode håndværk!


Han er også uddannet som socialpædagog og har arbejdet i psykiatrien. Så når han skildrer menneskelivet er det ofte med undertoner af noget ganske andet på et mere psykologisk plan.
Nogle af billederne er helt religiøse, med både længsel og en fandenivoldskhed, som får os til at stoppe op og kigge en ekstra gang. Der er plads til fortolkning, og hvad vi ser, kommer an på, hvad vi hver især har med i rygsækken.
Så denne udstilling kan virkelig fortælle historier!


Poul Brasch har mange udstillinger bag sig, både i gallerier, kunstforeninger og andre sammenhænge. Han er medlem af flere kunstnergrupper.

På udstillingen vises både olie på lærred og akvareller

Galleriets er åbent onsdage og torsdage kl. 13-17 eller efter aftale
Udstillingens sidste er torsdag d. 30. juni

Om kunstneren:


Tilbage til indhold | Retur til hoved menu