Elin Østergaard

Elin Østergaard


Elin Østergaard


Elin Østergaard benytter sig af mange forskellige metoder og teknikker i sine arbejder. Hun kaster sig med ildhu over både akvarel, akryl, tegning og collage. Den levende og legende streg er dog altid genkendelig, og byder på underfundige overraskelser.

Elin Østergaard er impulsiv, får hurtigt en ide til en komposition ved farver der klinger, noget grimt, noget smukt, noget sjovt, noget ømt, noget aggressivt eller noget helt helt andet.

Favorit og altid tilbagevendende motiver er det hun har et varmt forhold til. Hendes kat, ænder, høns, fiskene, hendes mand, og køerne fordi de er så sørgmodige og rolige og bare står og glor på hende.

Men hun holder også af at tegne menneskene på gader og caféer i Berlin og elsker at male damerne med de store orange handsker på madmarkedet i Barcelona.


Elin Østergaard siger: ”Jeg kan bedst li’ mine ærlige billeder, dér hvor jeg ikke bliver fortænkt eller smart – men hvor mine følelser har direkte kontakt til blyanten – det er her jeg lever – her i min kunst – det er her livet er ukompliceret og legende let for mig… jeg ser med min blyant og føler med min pensel…. ”


Elin Østergaard har stor respekt for TAL R, Joseph Beuys, John Olsen og sin storesøster Anne Østergaard. Uden disse kunstnere ville hendes billeder sikkert tage sig helt anderledes ud.


Elin Østergaard har flere gange repræsenteret Danmark på internationale akvareludstillingerUdvalgte udstillinger:


-Galleri Art for Future, Valby

-Galleri Knud Grothe, Charlottenlund

-Annaborg, Hillerød

-Galleri Storm, Taasinge

- Diverse kunstforeninger

-Kunstnernes Sommerudstilling 03

-Kunstnernes Sommerudstilling 02

-Nordjyllands Kunstmuseum, Kastrup-gaardsamlingen, Rønneby (Sverige): Nor-disk Akvarel

- Esrum Klosters censurerede akvareludstilling

- International akvareludstilling i Italien

-International akvareludstilling i Belgien

- Galleri Buffone i Italien


Galleri Art for future, Vigerslevvej 142, 2500 Valby. Ring: +45 27105065. Email os: art@art-for-future.com

Copyright @ All Rights Reserved