Pernille Sand

Pernille Sand


Pernille Sand

D. 2. februar 2019 kl. 14-16 er der fernisering i Galleri Art for future, Vigerslevvej 142, Valby. Pernille Sand er til stede, og fortæller gerne om processen ved reduktionstryk og inspirationen til billederne. Vi byder på en lille forfriskning, og alle er velkomne.


Pernille Sand arbejder med den grafiske kunstform reduktionstryk, hvor man bruger en enkelt linoleumsplade, og så gradvist skærer mere af pladen, og trykker på det samme stykke papir. Det betyder, at man lag for lag bygger sit motiv op ved hvert tryk oveni det eksisterende motiv. Motiverne er hovedsalig levende portrætter, geometriske mønstre samt arkitektur med linjer, skygger og vinkler.


En række af billederne på udstillingen vil være med motiver fra Københavns smukke arkitektur.

Portrætterne er af mennesker, der på en eller anden måde har betydet noget for Pernille Sand. Ofte er det kunstnere (musikere, forfattere, skuespillere), som vi alle kender.

Billederne med de geometriske mønstre, er lavet med små linoleumsklodser på blot 7,5 x 7,5 cm og med dem skaber hun billeder på 50 x 50 cm. Med få klodser kan hun skabe et væld af forskellige billeder.


Det er linjer og skygger som optager Pernille Sand, de er gennemgående for alle værkerne; i arkitektur, i ansigter og i de geometriske mønstre.

For beskueren er det en fryd for øjet, både med hensyn til linjerne, farvesammensætningen og med den præcision der er i billederne.


Galleriet er åbent onsdage og torsdage kl. 13-17 eller efter aftale.

Udstillingens sidste dag er d. 28. februar.


 


Galleri Art for future, Vigerslevvej 142, 2500 Valby. Ring: +45 27105065. Email os: art@art-for-future.com

Copyright @ All Rights Reserved