Næste udstilling

Næste udstilling

117 undskyldninger 

en udstilling med Sonny Schneider og Henrik Dencker 117 undskyldninger - en kunstudstilling med DENCKER+SCHNEIDER

 

Kunstnerduoen DENCKER+SCHNEIDER tager hul på 2020, med udstillingen 117 undskyldninger som er årets første hos Valby galleriet Galleri Art For Future, Vigerslevvej 142, i Valby.

 

Lørdag d. 4. januar 2020 vil Henrik Dencker og Sonny Schneider vise deres til dato største udstilling 117 undskyldninger som de har valgt at døbe projektet der består af tegninger, malerier, objekter og animation.

Valbygalleriet Art For Future - hvor de to kunstnere har været repræsenteret i årevis - har inviteret den dynamiske kunstnerduo DENCKER+SCHNEIDER der til dagligt har kunstnerisk base med eget galleri i Berlin til denne pop-up-udstilling.

 

Om udstillingen fortæller Sonny Schneider: ” Vi har haft fokus på at tegne og har brugt hele det seneste års tid på dette projekt. Tegning holder vi begge meget af, og alt fra skitse til håndkolorerede tegninger har fundet plads på udstillingen. En enkel skitse kan ofte være stærkere end et gennembearbejdet værk. Det er i skitsen det umiddelbare får lov at stå helt enkelt”.

”Men vi har også valgt at vise værker fra de seneste års produktion, hvor pop-art maleriet er rigt repræsenteret ved Henrik Dencker der er inspireret at ikoner, genkendelige figurer han ofte sætter i en munter kontekst og dermed tilføjer et ekstra lag som beskueren kan gå ind i” uddyber Sonny Schneider. Selv viser han en stor serie tegninger i forskellige formater, der har fundet vej til alt fra papir til lærred. ”Mine motiver er ofte inspireret af lige dele eventyr, kønsidentitet og absurd portrættering af mennesket. Det er der kommet en forrygende serie tegninger ud af, som jeg håber vil glæde, forarge og fascinere de besøgende” slutter Sonny Schneider.

 

De to kunstnere står bag det danskejede galleri DENCKER+SCHNEIDER i Berlin, hvorfra de altid viser egne samt inviterede kunstners værker.

”Vores valg af værker til de udstillinger vi laver i Berlin er enkel. Vi vælger selv de kunstnere vi har lyst til at udstille sammen med”, fortæller Henrik Dencker. ”Det skal være en oplevelse at besøge galleriet. Man skulle gerne gå derfra med oplevelsen af at have fået noget med sig som man måske ikke forventede. Tingene skal have kant.” siger Henrik Dencker.

 

Selv har de to kunstnere så meget kant at de inviteres til deltagelse på forskellige kunstmesser rundt om i Europa, og senest er Henrik Dencker kommet hjem fra et kunstophold i USA, hvor de to kunstnere arbejder på en god kontakt, der kan åbne døre til et amerikansk marked. Sonny Schneider har igennem de seneste været rigt eksponeret i internationale kunstmagasiner og sammen med Henrik Dencker har han udført udsmykningsopgaver på både Byens Hegn i forbindelse med Metrobyggeriet, samt på et par natklubber i København og Berlin.

 

Udstillingen 117 undskyldninger åbner med fernisering lørdag den 4. januar 2020 kl. 14 - 16 hvor begge kunstnere vil være til stede, og galleriet vært ved en forfriskning

 

Galleri Art for future, Vigerslevvej 142, 2500 Valby. Ring: +45 27105065. Email os: art@art-for-future.com

Copyright @ All Rights Reserved