Nuværende udstilling

Nuværende udstilling

14. september - 17 oktober


4 kunstnere – én udstilling

 

Lørdag d. 14. september kl. 14-16 var der fernisering i Galleri Art for future, Vigerslevvej 142, Valby. De 4 kunstnere, Rie Brødsgaard, Trine Panum, Helle Kjærulf og Sidsel Brix, maler alle abstrakte billeder, men på hver deres helt egen måde.

 

Trine Panums malerier er ekspressive. Hun reagerer og skaber sine værker intuitivt og spontant. 

Malerierne er følelsesudbrud og energiudladning. En konstant søgen i kaos og æstetisk orden.

 

Selv om Helle Kjærulf ikke maler naturalistisk, opstår der dog ofte en form for mentale landskaber. Hun kalder dem ofte for Mindscapes og tilstræber en harmonisk komposition. Hun arbejder med det ubevidste og meget intuitive og til tider tilfældige princip.

 

Sidsel Brix arbejder dels med abstrakte kompositioner med ro kontra spænding - med fokus på lys, form og dybde og dels stemningsfulde abstraktioner over landskaber med fabulerende vand- og himmelspejlinger med lyset som bærende element.

 

Rie Brødsgaard har en umiddelbar ekspressiv tilgang til maleriet og er begejstret for det spontane og eksperimenterende i processerne. Processerne oplever hun som bevægelser og energier, der opstår gennem farver, lyset, strukturer og tanker, som til sidst ender i et univers af små historier.

 

 

Galleriet er åbent onsdage og torsdage kl. 13-17 eller efter aftale
Udstillingens sidste dag er d. 17. oktober

 

Galleri Art for future, Vigerslevvej 142, 2500 Valby. Ring: +45 27105065. Email os: art@art-for-future.com

Copyright @ All Rights Reserved